Over ons

De boeren van boerinnatuur zijn Wilco de Zeeuw en Debbina van Vuuren.

Wilco is al 20 jaar bioboer, met ervaring in zorg en natuurbeheer. Zijn motivatie is om landbouw en natuur dichter bij elkaar te brengen.

Debbina is dierenarts, maar haar tweede passie is voedsel, voor nu en voor de toekomst. Maar er zijn meer mensen bij betrokken. De boerderij is in eigendom van een fonds van ondernemende idealisten. In het fondsbestuur zitten Coen van Beuningen, Iwein Fuld en Frank van Beuningen. Zij willen mee zoeken naar een landbouw van de toekomst

Rondleiding 2023

Wie Wat Waar Waarom is BoerInNatuur?

Door middel van een wandeling over de boerderij en door een stukje voedselbos laat boer Wilco graag zien wat voor boerderij BoerInNatuur is en waar we mee bezig zijn. We nodigen iedereen uit Uden en omgeving uit om kennis te maken met ons, onze dieren, bomen, planten en producten.
Aansluitend aan de rondleiding is er de mogelijkheid iets te proeven en wat van onze lekkere schapenkaasjes, zuivel of vlees mee te nemen voor thuis.

Bijdrage: €10,- per persoon. Elke betalende deelnemer ontvangt een waardebon van €5,- te besteden aansluitend aan de rondleiding bij onze product verkoop.

Eerstvolgende datum voor een rondleiding is:

zaterdag 1 juni om 11uur

Boek een tour

Verdiepende rondleiding voor voedselbosliefhebbers

Voor mensen die specifieke  interesse hebben in het hoe, wat waarom van voedselbossen of inspiratie willen opdoen om zelf een voedselbos te starten of zelf al een voedselbos hebben, bieden wij een rondleiding specifiek  gericht op agroforestry aan. Er zijn steeds meer voedselbossen in Nederland en nog veel meer mensen overwegen om zelf  ook hieraan te beginnen. Wij laten graag zien hoe wij het doen en wat onze ideeën, ervaringen en tips zijn. Unieke kenmerken van ons voedselbos zijn de grotere oppervlakte (20 ha) , het mogelijk maken van machinaal oogsten, voedselbos op natuurgrond en het gericht inzetten van landbouwhuisdieren

Deze rondleiding geeft Wilco op aanvraag voor groepen, datum en tijdstip in overleg.

Boek een tour

Geplande data: wordt op een later tijdstip bekendgemaakt

Samenwerking

BoerInNatuur wordt ondersteund door het Fonds Natuurinclusieve Streekboerderijen en werkt samen met diverse bedrijven en organisaties op het gebied van agroforestry, lokale voedselproductie en natuur- en landschapsbeheer.

Our farm

Contacteer ons